Live Dag

Wanneer je de E-learning van cursusharsen.nl aanschaft, krijg je gratis toegang tot de Livedag. In de e-learning leer je alle theorie, maak je toetsen om je kennis te testen en zie je alle instructievideo’s om stap voor stap goed te leren waxen.

De Livedag is bedoeld als een gezamenlijke praktijk dag waarin je al je vragen kunt stellen en waar ik op mijn eigen modellen live demonstreer hoe het waxen er in de praktijk uitziet.

Tijdens de livedag zullen ook alle struikelblokken besproken worden en nuttige tips en trucs gedeeld worden om nog beter te kunnen waxen. 

Er zullen bij de Livedag meerdere cursisten aanwezig zijn. Er zal zowel een dame als een heer gewaxed worden. 

Deelname aan 1 livedag is bij je e-learning inbegrepen, indien je later nog behoefte hebt aan een extra dag, dan is dit uiteraard mogelijk tegen een kleine vergoeding. Je kunt dit per e-mail of via het contactformulier aangeven. 

Je ontvangt gemiddeld 2 maanden na aanschaf van de e-learning je uitnodiging in de e-mail om aan de livedag deel te nemen.

Let op, om het maximale uit de live dag te halen, is het belangrijk dat je de instructievideo’s hebt bekeken en bij voorkeur ook al hebt kunnen oefenen in de praktijk. Daarnaast raad ik je aan om al je vragen op te schrijven, en indien ze niet bij de maandelijkse Q&A sessies voldoende beantwoord worden, mee te nemen naar de livedag.