Het Live Event

Wanneer je de Online Cursussen Brazilian Wax of Harsen hebt aangeschaft, heb je nu volledig toegang tot de Videotheek met alle stap voor stap instructievideo’s, de verschillende theorie lessen en natuurlijk formulieren, lesboeken en toetsen om goed te leren waxen. In de Online Cursussen zijn geen praktijkdagen opgenomen, je kunt me wel altijd via email of whatsapp benaderen voor vragen, ik kan me ook voorstellen dat je naast alle opgedane ’theoretische’ kennis ook graag onder begeleiding in de praktijk wilt zien hoe het waxen er nu aan toe gaat. 

Hiervoor hebben we het Live Event. Het Live Event bestaat uit 2 dagen: 

Dag 1
Tijdens Dag 1 van het Live Event zal ik op mijn eigen modellen (een man èn een vrouw) demonstreren hoe ik alle lichaamsdelen wax en met welke wax ik zelf het lekkerste werk. Tijdens deze dag zullen er meerdere cursisten aanwezig zijn. Iedereen mag vragen stellen en natuurlijk meekijken. Ik geef nog meer hands-on tips en ik vertel verhalen uit mijn eigen praktijk die je zullen helpen in jouw praktijk. Het ochtend gedeelte zal volledig besteed worden aan het waxen van het lichaam dat wil zeggen, alles behalve de schaamstreek en de billen. Het middag gedeelte zal alleen over de Brazilian Wax en de Boyzilian gaan. Heb je de Online Cursus Brazilian Wax gevolgd, dan kom je uiteraard voor het middag gedeelte. 

Let op, om het maximale uit deze dag te halen, is het belangrijk dat je de instructievideo’s hebt bekeken en bij voorkeur ook al hebt kunnen oefenen in de praktijk. Daarnaast raad ik je aan om al je vragen op te schrijven mee te nemen naar de livedag.

Tijdens de livedag zullen ook alle struikelblokken besproken worden en nuttige tips en trucs gedeeld worden om nog beter te kunnen waxen. 

Dag 2
Deze dag staat volledig in het teken van de ondernemingskant van jouw praktijk. Vaak zien we dat de specialisten heel enthousiast een vaktechnische verdiepende opleiding volgen, zoals waxen, en vervolgens niet weten hoe ze deze nieuwe kennis nu moeten communiceren aan hun publiek, hun klanten. Hoe zet je je investering om in een winstgevende aanvulling op je praktijk? Tijdens deze dag gaan we aan de slag met het bepalen van prijzen, marketingstrategieen, communicatie technieken en zelfs aanpassingen of opzetten van je website. Alle onderdelen, zodat je naar huis gaat met een uitgewerkt stappenplan om jouw nieuwe skills direct toe te passen in je bedrijf. 

Het Live Event staat gepland op zaterdag 31 augustus 2024 en zondag 1 september 2024 in Rotterdam.