Hoe Hars Je Dikke Vrouwen?

Hoe hars je de dames die groot en/of zwaar zijn. Niet alle klanten zijn altijd even slank en ook dames die dik (ik vind het erg om dit woord te gebruiken, liever zeg ik fors. Maar ik ben er op gewezen dat het soms beter is om pijnlijk eerlijk te zijn) zijn moeten geharst worden.

Laatst kreeg ik een vraag hierover van een klant van mij. Ik had haar mail over het hoofd gezien en daarom begint de tekst niet meteen met de vraag:

“Beste C,

Mijn excuses, ik heb je email wel binnen zien komen met de bedoeling deze later te beantwoorden en toen ben ik het glad vergeten met de komst van het hoogseizoen. Hoe dan ook, mijn excuses.

Waxen Van Dames Die Behoorlijk Aan De Grote Kant Zijn

Je vraag ging over het waxen van dames die behoorlijk aan de grote kant zijn. En hoe je deze het beste kunt waxen.

De houding waar ik deze dames in laat liggen, zal het iets makkelijker voor je maken: ze liggen sowieso bij mij plat op de rug, op driekwart van de bank (met het hoofd op een kussentje) en de billen tegen het einde van de bank aan. Ze kunnen dan hun voeten op de bank zetten (waardoor de knieeen omhoog staan maar zij wel steun hebben met hun voeten).

Brazilian Wax Bij Stevige/Dikke Vrouwen

Met mijn armen duw ik hun knieën dan naar buiten terwijl ik in het schaamstreek aan het werk ben. Het heeft geen nut om ze te vragen hun benen in kikkerhouding te leggen of een been opzij te doen. Ze blijven gewoon veel massa houden. Ik sta ook altijd aan de achterkant van de bank met vol zicht op wat ik moet gaan waxen, ik sta nooit aan de zijkant van de bank .

Harsen Van De Billen en/of Bilnaad

Voor de billen, laat ik ze gewoon op hun rug liggen en dan trekken ze de knieeen helemaal op naar hun borst (bevallingshouding). De buik laten ze dan ook tussen de benen vallen (net alsof ze ook negen maanden zwanger zijn). Ook dan zul je wat last hebben van de massa, maar dat gaat wel makkelijker dan op de buik of op de zij of zelfs op knieen en ellebogen.

Neem Wat Extra Tijd

Voor het waxen van mijn grote dames neem ik zelf wel wat extra tijd, juist omdat je regelmatig alles aan de kant moet duwen en zij er zelf niet bij kunnen.

Bij De Grote Dames Gebruik Ik Het Liefst Filmwax

Voor de grote dames werk ik zelf ook het liefst met filmwax, dan hoef ik me niet zorgen te maken over wat ik per ongeluk in de wax zet als ik loslaat.

Ik hoop dat je er zo uitkomt, en nogmaals mijn excuses voor het late antwoorden.

Met vriendelijke groet,

Angela