Cursus Wenkbrauwen Epileren Met Touw: Ervaring Elvira Gilliot – Wimperstylist

Hierboven vertelt Elvira over haar ervaring met de Cursus Wenkbrauwen Epileren Met Touw.

Het is altijd leuk als een specialist haar ervaring deelt. Want specialisten zijn over het algemeen erg kritisch bij het kiezen en volgen van een workshop, cursus of opleiding.

Elvira is Wimperstylist, zij zet professioneel wimpers en doet aan individuele wimperverlenging en Russian Volume Techniek. Ik kan je vertellen dat zij dat erg goed doet want ik heb haar werk gezien. Wat haar ook goed maakt is dat zij het snel doet, binnen een uur tot anderhalf.

Wenkbrauwen en Wimpers – Technieken Samensmelten

Elvira heeft de Cursus Wenkbrauwen Epileren Met Touw gevolgd met als doel om wimpers en wenkbrauwen qua technieken, zoals wenkbrauwen in model brengen ten opzichte van de lengte en dikte van de wimpers, samen te smelten.

Hartstikke goed idee Elvira , dat maakt jou een specialist met meer ‘tools’ in jouw ‘toolbox’ en daarmee completer en professioneler.

Cursus Wenkbrauwen Epileren Met Touw Ging Heel Goed

Jouw Cursus Wenkbrauwen Epileren Met Touw ging heel erg goed Elvira! Je kunt het echt en ik weet zeker dat je in de praktijk heel veel aan deze cursus en kennis zult hebben…..maar dat wist je al .

Veel succes!

Groetjes,

Angela