ALGEMENE VRAGEN​

Moet er inschrijfgeld worden betaald?

Nee je betaalt bij ons geen inschrijfgeld. Inschrijfgeld staat bij ons vastgesteld op € 0,00.

Moet ik zelf een model meenemen?

Je kan zelf een model meebrengen, of wij kunnen een model voor je regelen. Een model van ons kost je (per model voor één dagdeel) € 26,95 exclusief 21% BTW.

Ben ik verplicht om materiaal te kopen?

Nee, je bepaalt zelf na het volgen van je Cursus Harsen wat het beste bij jou past qua materiaal. Vervolgens kun je bij ons in de Groothandel of de HarsWebShop de producten aanschaffen die je wenst. Tijdens je harslessen werk je met onze materialen.

Moet ik zelf materiaal meenemen?

Tijdens je harslessen werk je met onze materialen. Je hoeft dus zelf geen materiaal mee te nemen.

Er wordt gesproken over een certificaat. Zijn jullie aangesloten bij een branche-organisatie of erkend instituut zoals Anbos of iets dergelijks?

Wij snappen dat je op zoek gaat naar een opleider die zich aan minimale kwaliteitsnormen houdt en zich daarom heeft aangesloten bij een overkoepelende organisatie die, die minimale norm controleert en garandeert.

Een harsspecialist is (nog) geen beschermde titel. Ook wordt een harsspecialist (nog) niet herkend en als zodanig erkend door de ANBOS of Stivas. Dus onze certificaat zegt alleen dat je bij een instituut hebt gelest die 100% achter haar dienst staat en 100% tevredenheid garandeert.

MBE The Waxcompany is niet aangesloten bij welke organisatie dan ook omdat wij zelf de norm binnen het harsen willen bepalen. Harsen leren op een schoonheidsopleiding is smal en oppervlakkig. Als een specialist zich wil verdiepen in het ontharen/harsen komt men meestal bij MBE The Waxcompany uit.

Waarom kunnen jullie zo flexibel met de lesdatum zijn?

Wij als opleidingsinstituut geven alleen les over het onderwerp harsen. Onze kennis, kunde, ontwikkeling en ook agenda is gericht op harsen. Daarom kunnen wij op elk moment van de week tijd maken voor harsen omdat wij binnen de schoonheid alleen gericht zijn op het harsen.